Elk bedrijf is uniek en werkt op een verschillende manier. Voor het beheer van uw bedrijf kan u kiezen voor kant-en klare software, maar dit heeft toch een paar nadelen.

  • Kant-en klare software dwingt je bedrijf om zich aan te passen aan de software. Je zit vast aan de flow & rapportages van het softwarepakket.
  • De noden en focus punten van een bedrijf kunnen veranderen na verloop van tijd en je zit vast aan een softwarepakket dat niet meer goed aansluit bij je bedrijf.
  • Je bent overgeleverd aan de software updates van het pakket om nieuwe features te krijgen. Hierdoor loop je vaak achter op bedrijven die op maat gemaakte software gebruiken.
  • Licentiekosten jaarlijks of maandelijks kunnen al snel oplopen met een groot aantal gebruikers.
  • Support bij problemen kan soms te wensen overlaten, je bent een nummertje bij het bedrijf waarvan je de software huurt of hebt gekocht en zal in vele gevallen first-line support krijgen vanuit landen waar de werk kost goedkoper is, bv: India

In vele gevallen is uw bedrijf beter af met op maat gemaakte software.
Op deze manier stemt u de software perfect af op uw bedrijfsprocessen en ontwikkeld u extra rapporten & tools op aanvraag. Vragen & problemen kunnen snel & efficiënt beantwoord en opgelost worden.

Door deze software als webapplicatie te ontwikkelen heeft u toegang tot deze applicatie vanaf eender welk toestel (thuis, smartphone, kantoor, …). Geen ingewikkelde intranet configuraties, alleen een gebruikersnaam en een goed wachtwoord om toegang te krijgen tot de ruggengraat van uw bedrijf.

Met een op maat ontwikkelde cloud applicatie (ook wel webapplicatie genoemd) hebt u ook geen licentiekosten per maand & gebruiker, alleen de huur van een cloud server. 20 gebruikers of 40 gebruikers veranderen niets aan uw kosten.

Neem even contact op via e-mail, telefoon of ons contactformulier en we bekijken samen wat een samenwerking kan betekenen voor uw bedrijf.