Vandaag de dag zijn er nog steeds veel lokale en kleine bedrijven die niet of zeer slecht aanwezig zijn op het wereldwijde web.
Onoweb is gevestigd in Aarschot, een kleine stad waar zich grofweg 2500 a 3000 andere bedrijven zich gevestigd hebben.
Na een voormiddag surfen door de pagina’s van de gouden gids blijkt dat ook hier vele kleine ondernemingen niet of niet voldoende aanwezig zijn op het web.
Hieronder enkele goede argumenten, waarom een website en/of webshop goed is voor uw bedrijf.

Online uithangbord

Mensen die uw bedrijf willen contacteren i.v.m. vragen, reservaties of plaatsen van een bestelling zullen uw contactgegevens altijd gaan terugzoeken op uw website.

U houd uw bezoekers nauwlettend in het oog

Onoweb zorgt ervoor dat u al uw bezoekers kan monitoren.
Zo weet u perfect welke pagina’s een bezoeker op uw website of webshop heeft bezocht, waar de bezoeker vandaan komt, hoelang zijn bezoek geduurd heeft, en nog veel veel meer.
U kan nakijken waar welke woorden uw bezoekers hebben gezocht om bij uw pagina terecht te komen, op basis daarvan kan u dan weer de inhoud van uw website aanpassen totdat u pagina’s optimaal zijn om de juiste klant aan te trekken.

Adverteren was nog nooit zo nauwkeurig

Flyers, reclameborden, krantenadvertenties, enz… zijn goede manieren om reclame te maken, maar hier heb je geen controle op.
Je weet niet hoeveel mensen het gelezen hebben, je weet niet hoeveel mensen hun interesse is opgewekt.
Bij online adverteren kan je dit niet alleen controleren, je kan zelfs bepalen bij welke personen een advertentie van de website zichtbaar moet zijn.

Webshops

Het opzetten van een webshop is zeker niet interessant voor elke onderneming…
Een webshop is interessant wanneer u een niet eetbaar product hebt aan te bieden, of wanneer u simpele diensten aanbied waarbij een persoonlijk gesprek niet noodzakelijk is.
Zo’n webshop wordt dan een extra winkel, een winkel die altijd open is... Een winkel waarbij uw klant op elk moment van de dag uw product kan bekijken.

Hebt u nog geen website voor uw bedrijf?
Twijfel dan zeker niet om eens contact met ons op te nemen, en dan bekijken we samen even de mogelijkheden om een website te ontwerpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge