DIENST

Websites & Webshops

Heb je nood aan een website of webshop om jouw digitale dromen te verwezenlijken? Samen bespreken en werken we alles uit wat je nodig hebt om van jouw onderneming een digitaal succes te maken.

Een vlotte gebruikerservaring

Online zichtbaar zijn als bedrijf is zeer belangrijk geworden. Een goede eerste indruk maken met je bedrijf is dan ook cruciaal. Ik bouw websites met een knap en gebruiksvriendelijk design, zodat uw bezoekers steeds snel de gewenste informatie vindt en u vlot kan bereiken.

Goed vindbaar in zoekmachines

Stuk voor stuk bouw ik websites met een sterke basis om goed in zoekmachines gevonden te worden. Voor competitieve zoektermen heb ik een netwerk van freelance professionals die je website mee naar bovenaan de zoekresultaten duwen.

Professioneel design

Ik kan vertrekken van een template design(*) of een volledig op maat gemaakt design(*). Afhankelijk van uw wensen en budget bepaal ik met jou de juiste keuze voor je project.

Support tijdens én na het bouwen van je website

Ook na het lanceren van je nieuwe website kan je op mij rekenen. Je kan een support pakket afnemen of mij alleen inhuren wanneer u mij nodig heeft. Je bent hier volledig vrij in!

vrouw met tas koffie aan haar laptop werkt

Webshops

Wil je op je website ook producten of diensten online kunnen verkopen? Ik kan je helpen gaande van standaard werkende webshops tot op maat aangepaste webshops.

Je klanten kunnen makkelijk online betalen en je kan je webshops zelfs automatisch koppelen met je pakketjesbezorger, facturatie programma, nieuwsbriefsysteem, …

Andere diensten

Klaar voor een kennismakend gesprek?

Ik luister graag naar de vereisten en doelen van je project.

Contacteer mij