DIENST

Bedrijfsapplicaties

Bedrijfsapplicaties is een ruim begrip, maar het doel is dikwijls hetzelfde: bedrijfsprocessen vereenvoudigen en data kunnen rapporteren en visualiseren.

Ik ontwikkel deze applicaties voor elke sector en heb al reeds ruime ervaring in de hospitality, finance en logistics sector.

Concreet enkele voorbeelden wat je met bedrijfsapplicaties kunt realiseren

Versturen van geautomatiseerde e-mails, aan de hand van door jouw bepaalde triggers.

Gestandaardiseerde workflows uitwerken voor je werknemers.

Vaak gebruikte rapporten met één klik openen, geen uren verspillen met Excel files.

Data centraliseren vanuit verschillende autonome bedrijfssystemen.

Klaar voor een kennismakend gesprek?

Ik luister graag naar de vereisten en doelen van je project.

Plan een kennismaking in

Software op maat versus kant-en klare applicaties

Kant-en klare software dwingt je bedrijf om zich aan te passen aan de software. Je zit vast aan de flow & rapportages van het softwarepakket.

De noden en focus punten van een bedrijf kunnen veranderen na verloop van tijd en je zit vast aan een softwarepakket dat niet meer goed aansluit bij je bedrijf.

Support bij problemen kan soms te wensen overlaten, je bent een nummertje bij het bedrijf waarvan je de software huurt of hebt gekocht en zal in vele gevallen first-line support krijgen vanuit landen waar de werk kost goedkoper is, bv: India

Je bent overgeleverd aan de software updates van het pakket om nieuwe features te krijgen. Hierdoor loop je vaak achter op bedrijven die op maat gemaakte software gebruiken.

Licentiekosten jaarlijks of maandelijks kunnen al snel oplopen met een groot aantal gebruikers.

Wanneer je uiteindelijk een top applicatie op maat hebt laten ontwikkelen kan je deze proberen te verkopen of verhuren aan concullega's.

brainstorm sessie

In vele gevallen is uw bedrijf beter af met op maat gemaakte software

Op deze manier stem je de software perfect af op uw bedrijfsprocessen en ontwikkel je extra rapporten & tools op aanvraag.
Vragen & problemen kunnen snel & efficiënt beantwoord en opgelost worden.

Makkelijk overal toegankelijk

Door deze software als webapplicatie te ontwikkelen heb je toegang tot deze applicatie vanaf eender welk toestel (thuis, smartphone, kantoor, …). Geen ingewikkelde intranet configuraties, alleen een gebruikersnaam en een goed wachtwoord om toegang te krijgen tot de ruggengraat van uw bedrijf.

groep mensen rond tafel

Andere diensten