DIENST

Freelance Laravel Developer

Sinds 2017 is Laravel mijn standaard framework voor alle op maat ontwikkelde back-end software

Nieuwe Laravel Website

Kies voor een Laravel website wanneer je een website wil die je tot in de kleinste details kan aanpassen en optimaliseren. Een bliksemsnelle website waarin je eender welke functionaliteit in kan laten programmeren in combinatie met een losgekoppeld CMS.

Bedrijfsapplicaties

Met Laravel kun je op maat gemaakte bedrijfsapplicaties bouwen die aan uw specifieke wensen voldoen. Dit krachtig framework helpt ons bij het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke applicaties die uw bedrijfsproces verbeteren.

Troubleshooting

Problemen met uw applicatie kunnen frustrerend zijn, vooral als je niet zeker weet waar je moet beginnen om deze op te lossen. Als Laravel developer sta ik klaar om je te helpen bij het oplossen van deze problemen en het herstellen van de werking van uw applicatie.

Hosting, Management & Updates

Na het ontwikkelen van uw Laravel applicatie of website kan ik je volledig ontzorgen. Ik plaats de website op een server met de benodigde resources en services en packages. Door back-ups op een externe locatie kan je zeker zijn dat je applicatie altijd herstelbaar is.

Andere diensten

Klaar voor een kennismakend gesprek?

Ik luister graag naar de vereisten en doelen van je project.

Plan een kennismaking in