Vroeger was het heel makkelijk om een bedrijfje op te zetten, in ieder geval als je kijkt naar het aantal handelingen dat een startende ondernemer diende te verrichten.
Je zorgde voor een inschrijving in het handelsregister en daarna was het alleen een kwestie van doen waar je goed in bent.

Tegenwoordig is dat wel anders; naast je bedrijfsactiviteiten vraagt de maatschappij ook nog eens van je om bedreven te raken in zaken als social media, netwerken tot je een ons weegt en jawel; een website voor je bedrijf.

Zonder website kom je niet ver meer, alles gebeurt tegenwoordig via het web. Voor de zogeheten ‘Generatie 2.0’ is dit wellicht wat makkelijker om voor elkaar te krijgen, zij zijn immers opgegroeid met computers en internet.
Maar lang niet elke ‘millennial’ verstaat de kunst van webdevelopment, we hebben allemaal zo onze eigen kwaliteiten en sommigen zijn gewoon niet zo handig met computers.

Het is dus veel slimmer om direct al op zoek te gaan naar een wordpress freelancer

WordPress

Gelukkig is er een oplossing gevonden voor leken in de vorm van (open source) content management systemen; oftewel handige software die het volgens eigen zeggen eenieder makkelijk maakt een website te beheren.

WordPress is tot op heden nog steeds de meest bekende. Het is niet alleen makkelijk, maar wordt ook nog eens gratis aangeboden.

Maar is dit wel zo? Sowieso is ‘makkelijk’ een ruim begrip. Want ook voor het gebruik van dergelijke software is de nodige basiskennis vereist, vele ondernemers hebben daarom vaak alsnog wordpress hulp nodig tijdens de ontwerpfase van hun website.

Hoewel de diverse thema’s tegenwoordig werken met handige plug-ins, kost het toch ontzettend veel tijd om dit allemaal onder de knie te krijgen en tijd is nou eenmaal een grote luxe voor startende ondernemers, die ze liever steken in zaken als acquisitie en klantenbinding.
Op zo’n moment komt een freelance wordpress developer uitermate goed van pas.

Gratis?

Daarnaast is het ook belangrijk te vermelden, dat het zelfstandig opzetten van een site nooit gratis is.

WordPress zelf mag dan wel vrij van kosten te verkrijgen zijn, om de site daadwerkelijk te ontwerpen is nog een heel scala aan software nodig.
Denk aan een host, een thema (want zeg nou zelf; met de gratis thema’s van WordPress kun je niet zoveel) en extra plug-ins voor bijvoorbeeld het snel laden van de site en SEO.

Al met al ben je als ondernemer dus zowel tijd als geld kwijt aan het hele spektakel, zonder de garantie dat het ook lukt!
Vele ondernemers zijn na weken onderzoek, zwoegen en proberen dan ook redelijk de kluts kwijt en hebben spijt van hun keuze, ze krijgen de tijd die ze er aan kwijt zijn namelijk nooit meer terug.
En meestal zonder resultaat, want de website is er dan nog steeds niet.

WordPress developer

Het is dus veel slimmer om direct al op zoek te gaan naar een wordpress freelancer.
Iemand die van alle bovenstaande activiteiten juist zijn of haar beroep heeft gemaakt.

Veel ondernemers doen dit in eerste instantie niet omdat ze liever geen geld spenderen… Maar zoals we eerder al hebben uiteengezet; dat geld zal je toch uit moeten geven!

Maar wat je er wel voor terugkrijgt, is tijd!
Tijd om in zaken te steken waar je wél goed in bent, tijd om je bedrijf zo lucratief mogelijk van de grond te krijgen.

Daarnaast kun je er op vertrouwen dat een wordpress developer op een zo origineel mogelijke wijze een site ontwerpt die jouw boodschap op unieke wijze uitdraagt, mede vanwege het feit dat er oplossingen op maat kunnen worden ontworpen.
Je zit dus niet vast aan één of ander thema; dat kan speciaal voor jou worden gemaakt.
Je kunt derhalve beter direct de hulp inroepen van een professional om jezelf een hoop zorgen te besparen.

Ik help je graag verder met jouw persoonlijke visie, zodat ook jouw boodschap op het web wordt uitgedragen.
Zonder gedoe maar mét resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge