Waarom een webshop of website laten ontwerpen voor uw bedrijf of evenement?

Na een voormiddag surfen door de pagina’s van de gouden gids blijkt dat ook hier vele kleine ondernemingen niet of niet voldoende aanwezig zijn op het web.

Vandaag de dag zijn er nog steeds veel lokale en kleine bedrijven die niet of zeer slecht aanwezig zijn op het wereldwijde web.
Onoweb is gevestigd in Aarschot, een kleine stad waar zich grofweg 2500 a 3000 andere bedrijven zich gevestigd hebben.
Na een voormiddag surfen door de pagina’s van de gouden gids blijkt dat ook hier vele kleine ondernemingen niet of niet voldoende aanwezig zijn op het web.
Hieronder enkele goede argumenten, waarom een website en/of webshop goed is voor uw bedrijf.

illustratie van een bedrijf

Online uithangbord

Mensen die uw bedrijf willen contacteren i.v.m. vragen, reservaties of plaatsen van een bestelling zullen uw contactgegevens altijd gaan terugzoeken op uw website.

Je houdt je bezoekers nauwlettend in het oog

Onoweb zorgt ervoor dat je al uw bezoekers kan monitoren.
Zo weet je perfect welke pagina’s een bezoeker op uw website of webshop heeft bezocht, waar de bezoeker vandaan komt, hoelang zijn bezoek geduurd heeft, en nog veel veel meer.
Je kan nakijken waar welke woorden uw bezoekers hebben gezocht om bij uw pagina terecht te komen, op basis daarvan kan je dan weer de inhoud van uw website aanpassen totdat je pagina’s optimaal zijn om de juiste klant aan te trekken.

Adverteren was nog nooit zo nauwkeurig

Flyers, reclameborden, krantenadvertenties, enz… zijn goede manieren om reclame te maken, maar hier heb je geen controle op.
Je weet niet hoeveel mensen het gelezen hebben, je weet niet hoeveel mensen hun interesse is opgewekt.
Bij online adverteren kan je dit niet alleen controleren, je kan zelfs bepalen bij welke personen een advertentie van de website zichtbaar moet zijn.

illustratie van een online advertentie

Webshops

Het opzetten van een webshop is zeker niet interessant voor elke onderneming…
Een webshop is interessant wanneer je een niet eetbaar product hebt aan te bieden, of wanneer je simpele diensten aanbied waarbij een persoonlijk gesprek niet noodzakelijk is.
Zo’n webshop wordt dan een extra winkel, een winkel die altijd open is... Een winkel waarbij uw klant op elk moment van de dag uw product kan bekijken.

Heb je nog geen website voor uw bedrijf?
Twijfel dan zeker niet om eens contact met ons op te nemen, en dan bekijken we samen even de mogelijkheden om een website te ontwerpen.

Klaar voor een kennismakend gesprek?

Ik luister graag naar de vereisten en doelen van je project.

Plan een kennismaking in