Website

Zoë & Zita

project preview

Over Zoë & Zita

Zoë & Zita is een familie project dat zich toelegt op de verkoop van prachtige betaalbare jurken voor jong en oud.

Als vennoot in dit project ben ik verantwoordelijk voor het technische aspect van onze digitale aanwezigheid (en nu en dan het creatieve aspect)

WooCommerce webshop ontwikkeling: 1 database voor onze webshop en onze kassasoftware

Voor dit project was het belangrijk dat we al onze artikelen op 1 plaats konden beheren en op meerdere plaatsen konden gebruiken.

Alle artikelen worden makkelijk beheerd via het intuïtieve admin systeem dat WooCommerce aanbied en zijn zo automatisch zichtbaar op de webshop als in ons kassasysteem.

Robuuste plugins voor nieuwsbrief inschrijvingen, advertentie tracking, analytics, online boekingen zijn een essentieel onderdeel van dit webshop project.

Dankzij het ontwikkelen van deze webshop weet ik perfect welke plugins uw toekomstige webshop nodig hebben om er een digitaal succes van te maken.

Zoekmachine optimalisatie & adverteren

Van in het begin hebben we ingezet om onze positie in Google te verhogen. Dit is niet iets wat overdag komt, en dus hebben we ook gebruik gemaakt van online advertentie kanalen zoals: Facebook Ads & Google Adwords. Door creatieve campagnes en consistent posten op social media platformen hebben we op moment van schrijven al meer dan 15000 volgers op Facebook. Het investeren in Advertenties geeft de nodige reclame en naambekendheid tijdens de eerste 2 jaren. Nu merken we dat onze zoekmachine optimalisatie inspanningen ook hun vruchten opbrengen en zijn deze organische bezoekers goed voor meer dan de helft van ons website verkeer.

Bezoek Website

Klaar voor een kennismakend gesprek?

Ik luister graag naar de vereisten en doelen van je project.

Plan een kennismaking in